Kan ik Survey Anyplace gebruiken in de offline modus?

Ja, dit is een groot voordeel wanneer de kwaliteit van de wifi niet wordt gegarandeerd of wanneer u geen verbinding kunt maken met een 3G- of 4G-netwerk. 90% van onze functies werken in de offline modus. Verzamel offline antwoorden gedurende de dag en de gegevens worden automatisch geüpload naar de servers wanneer het apparaat later verbinding maakt met het wifi- of 3G / 4G-netwerk.

De enige functies die niet worden ondersteund in de offline modus zijn het gebruik van YouTube-films en MP4-bestanden (films) en de mogelijkheid om met de Facebook-functies te werken, omdat deze een online verbinding met Facebook vereisen.

Lees meer over onze offline enquête-functies of over het maken van een offline enquête.