Team Management

Deze functie is beschikbaar in het Enterprise-plan en ReportR-plan.

In deze functie kunt u aangeven welke teamleden in uw organisatie bepaalde vragenlijsten en de bijbehorende resultaten kunnen bekijken of bewerken.

1 Groepeer uw vragenlijsten

Voordat u teamleden kunt toewijzen om bepaalde vragenlijsten te bekijken, moet u eerst mappen maken voor de vragenlijsten.

Klik in het beginscherm op Map maken. Geef uw map een naam en selecteer vervolgens een vragenlijst of meerdere vragenlijsten door het vakje links van de naam van de vragenlijst aan te vinken. Klik op Voeg toe aan map en selecteer in welke map u die vragenlijsten wilt plaatsen. Eén vragenlijst kan tot meerdere mappen behoren.

Team - map maken

Nu u enkele mappen hebt gemaakt, kunt u zien hoe u teamleden de mappen met vragenlijsten die u zojuist hebt gemaakt, kunt weergeven of bewerken.

2 Stel de bevoegdheden van teamleden in

Klik op uw naam in de linkerbovenhoek van het scherm en selecteer Mijn team.

Mijn team

Hier kunt u alle teamleden zien. U kunt de rol van uw teamleden instellen en instellen wie toegang heeft tot het bekijken, bewerken en bekijken van resultaten. Klik op de X om een teamlid te verwijderen.

Let op: als u een teamlid verwijdert, worden de vragenlijsten van die persoon samen met de accounts verwijderd.

Team opties

U hebt de keuze uit drie soorten rollen:

• Een beheerder kan rollen wijzigen en elke vragenlijst bekijken en bewerken.
  • Een teamlid kan vragenlijsten bekijken en bewerken en de resultaten bekijken van de mappen die u hebt opgegeven.
  • Een Reporting-viewer kan geen vragenlijsten bekijken of bewerken, maar kan rapportagedashboards bekijken voor de vragenlijstmappen die u opgeeft.

Voor elk van de drie kolommen om vragenlijsten te bekijken, vragenlijsten te bewerken en rapportagedashboards te bekijken, kunt u toegang geven tot één map of meerdere vragenlijstmappen.

Laten we een voorbeeld bekijken om dit duidelijker te maken. Hier heeft Mike op de bovenste rij een teamlidrol en kan daarom toegang worden gegeven om vragenlijsten te bekijken en te bewerken en rapportagedashboards te bekijken. Aangezien Lucy (in de tweede rij) een rapportageviewer is, kunt u alleen mappen opgeven voor het rapportagedashboard en kan ze geen vragenlijsten bekijken of bewerken.

Klik op de omcirkelde pijlen om naar het vervolgkeuzemenu te gaan waar u kunt opgeven aan welke map of mappen u elk teamlid toegang wilt geven.

Team rols

3 Voeg een teamlid toe

U kunt een teamlid toevoegen door op Teamlid toevoegen te klikken. Als u uw limiet van leden hebt bereikt, kunt u een bestaand teamlid verwijderen om ruimte te hebben voor een nieuw lid, of contact met ons opnemen om het aantal leden in uw organisatie te upgraden.

Alle teamleden

Wanneer u op Teamlid toevoegen hebt geklikt, verschijnt een vak waarin u het e-mailadres, de voornaam en de achternaam van het lid kunt invoeren. Selecteer een rol in het vervolgkeuzemenu. Het lid ontvangt een e-mail met het bericht dat je hem / haar hebt toegevoegd aan de organisatie. Dit bericht bevat ook de koppeling om het account te verifiëren en om het wachtwoord te wijzigen.

Klik op Opslaan en sluiten en ze worden toegevoegd aan uw team.

Team - lid toevoegen

Wanneer u klaar bent met het aanbrengen van wijzigingen in uw teamleden en hun rollen, vergeet dan niet om boven aan het scherm van de teamleden op Wijzigingen opslaan te klikken.