XY Drag and Drop

Deze functie is opgenomen in het Enterprise- en ReportR-plan.

Laat uw respondenten items slepen en neerzetten op een XY-as en verzamel de X-, Y-coördinaten in de resultatensectie van Survey Anyplace.

Hier is een voorbeeld van een XY Drag and Drop-vraag:

XY Drag and Drop example

Ziet er interessant uit? Log in en volg de onderstaande stappen!

1 Voeg een XY Drag and Drop-vraag toe

Klik op het tabblad Vragen op de knop + Vraag toevoegen.

Vraag toevoegen - XY drag drop

Selecteer XY Drag and Drop en klik op Vraag toevoegen.

Selecteer XY Drag and Drop

Super goed! U hebt uw vraag toegevoegd, nu laten we zien hoe u de algemene vraaginstellingen kunt wijzigen, de vraag kunt bewerken en de XY-antwoordgrafiek kunt voltooien.

XY Drag and Drop

2 Wijzig de algemene vraaginstellingen

Wijzig de algemene vraaginstellingen - XY Drag and Drop

1. Verberg/toon de vraaginstellingen.
  2. Wijzig de vraagvolgorde.
  3. Wijzig het vraagtype.
  4. Maak de vraag actief/inactief.
  5. Kopieer, verwijder of bekijk die specifieke vraag.

3 Bewerk de vraag

Bewek de vraag - XY Drag and Drop

1. Voeg hier uw vraag toe. Gebruik de rich-texteditor-pictogrammen om uw tekst vet, cursief of de kleuren van uw bedrijf te maken - klik hier voor meer informatie.
  2. Klik op Voeg Media toe of YouTube-video toevoegen om afbeeldingen of video's te uploaden om je vragenlijst leuker te maken. De afbeelding of video wordt boven je vraag weergegeven. Het bestand moet kleiner zijn dan 2MB. Als je een YouTube-video wilt toevoegen, klik je op de YouTube-videoknop en plak je de link van Youtube in het tekstveld dat verschijnt.
  3. Maak de vraag verplicht - schakel de knop in om te vereisen dat respondenten de vraag beantwoorden voordat ze naar de volgende vraag gaan.

4 Voltooi de XY-antwoordgrafiek

1. Label afbeelding - voer een titel in voor elke afbeelding. Dit label wordt gebruikt in de resultatensectie samen met de geselecteerde coördinaten.
  2. Klik op Voeg afbeelding toe om uw afbeelding te uploaden.
  3. Antwoord toevoegen - klik hier om uw volgende antwoord toe te voegen en herhaal de bovenstaande stappen.
  4. Label uw X (horizontaal) en Y (verticaal) as.
  5. Voeg een tekstvak toe om te specificeren of laat een extra opmerking achter - wanneer deze functie is ingeschakeld, kan je je eigen tekst toevoegen om respondenten te vragen meer informatie te geven.

Dit is hoe respondenten de afbeeldingen op de XY-as kunnen plaatsen - slepen en neerzetten:

XY Drag and Drop Completed question