Opties voor gegevensverzameling

Met de introductie van GDPR in mei 2018 heeft Survey Anyplace twee opties toegevoegd om u te helpen de gegevens te beheren die automatisch worden verzameld wanneer de respondenten de vragenlijst invullen.

Standaard zijn het IP-adres en de gegevens van de User agent ingesteld om de gegevens niet te verzamelen, maar u kunt dit eenvoudig wijzigen!

Log in en ga naar het tabblad Extra opties. Blader omlaag naar Opties voor gegevensverzameling en u kunt de twee knoppen omschakelen om te beginnen met het verzamelen van de gewenste gegevens.

Opties voor gegevensverzameling

Verzamel het IP-adres verzamelt extra informatie die helpt de computer van een respondent te identificeren met behulp van het internetprotocol om via een netwerk te communiceren.
Verzamel de User Agent verzamelt gegevens zodat u kunt bepalen welk type browser en welk apparaat de respondent gebruikt.

Tip: Als uw respondenten EU-burgers zijn, zorg er dan voor dat u de respondenten aan het begin van de vragenlijst informeert dat u deze informatie verzamelt.

Wilt u controleren of uw enquête GDPR-compatibel is? Lees meer over GDPR in onze hulpgidsen:

Grondbeginselen van GDPR
Functionaliteiten om uw vragenlijsten compliant te maken
Hoe GDPR uw vragenlijsten beïnvloedt