Deel campagne-opties

Deze functie is alleen opgenomen in het Enterprise-plan met de optie Campagnes.

U heeft uw campagne gemaakt en nu wilt u hem delen! Laten we eens kijken hoe de opties zijn:

1. Deel uw campagne via een link
  2. Beperkingen delen
  3. Deel uw campagne door deze in te sluiten
  4. Deel uw campagne via e-mail

Laten we eerst inloggen. Als u op de startpagina bent, klikt u op het pictogram Delen naast uw specifieke campagne of gaat u naar het tabblad Delen in het hoofdmenu wanneer u zich in de campagne-editor bevindt.

Deel campagne opties

Campagne opties - Delen

Nu zullen we de verschillende beschikbare opties doorlopen terwijl u de pagina afrolt.

Deel uw campagne via een link geeft de opties om een link of QR-code te kopiëren.

1.1 Deel uw campagne per link

Klik op de knop Kopiëren aan het einde van de regel om de koppeling te kopiëren.

Deel campagne opties - link

1.2 Deel uw campagne via QR-code

Een andere manier om uw campagne te verspreiden, is door de QR-code te downloaden. Deze kunt u vervolgens afdrukken, op flyers plaatsen, op sociale media of uw website plaatsen ... of per snail-mail verzenden!

Download de QR-code door met de rechtermuisknop op de afbeelding te klikken en Afbeelding opslaan als ... te selecteren.

Deel campagne opties - QR code

2 Beperkingen delen

Wanneer u klaar bent om uw campagne te sluiten, schakelt u de knop naar links om deze te deactiveren.

Deel campagne opties - beperkingen delen

3 Deel uw campagne door deze in te sluiten

Hier heeft u twee opties om uw campagne in te bedden op uw website of social media-pagina's. Kopieer de tekst uit het Sluit script in voor responsieve resultaten of gebruik een IFrame om de campagne in te sluiten als u geen scripts kunt gebruiken.

Lees dit artikel voor meer informatie over het insluiten van een enquête.

4 Deel uw campagne via e-mail

Klik op Stuur e-mailuitnodigingen verzenden om e-mailadressen toe te voegen aan uw contacten.

Deel campagne opties - stuur emailuitnodigingen

Voor een meer gedetailleerde uitleg, klik hier voor onze helpgids voor e-mailuitnodigingen.

Dat zijn al uw aandelenopties. Nu kunt u gaan en beginnen met delen!