Facebook Pixel

Deze functie is opgenomen in het Professional-, Enterprise- en ReportR-plan.

Facebook Pixel is een analysetool die u helpt om acties te zien die mensen op uw website uitvoeren. Gebruik Facebook Pixel met Survey Anyplace om te achterhalen hoeveel mensen de enquête hebben ingevoerd via de Facebook-advertentie, waaronder hoeveel de enquête is gestart en voltooid. Merk op dat dit je geen uitvallers vertelt (hoeveel mensen zijn gestart maar niet voltooid).

Het is snel en eenvoudig om de Facebook Pixel-integratie in te stellen met Survey Anyplace!

Begin door in te loggen, naar de vragenlijsteditor te gaan en naar het tabblad Extra opties te gaan. Klik op Integraties.

Facebook Pixel Integraties

Nu moet je schakelen om de integratie van Facebook Pixel te activeren.

Active Facebook Pixel

Lees de helpgids van Facebook voor meer informatie over het instellen van Facebook Pixel ID (of sleutel) voor uw website. Als het eenmaal is ingesteld, kopieert u alleen de Facebook Pixel-ID, niet de volledige "pixelcode" in de doos.

U bent helemaal klaar! Nu dit actief is in de enquête, wordt een 'lead'-trackgebeurtenis verzonden bij voltooiing. Zie hoe data beginnen te rollen!