Hoe kan ik mijn testresultaten verwijderen?

Ga naar Antwoorden wanneer u het resultatendashboard bekijkt.

Testresultaten verwijderen - Antwoorden

Vink het vakje aan de bovenkant van de lijst aan om alle antwoorden te selecteren. Klik vervolgens op Geselecteerde antwoorden verwijderen. Let op: deze actie is onomkeerbaar.

Wis geselecteerde antwoorden

Tip: Als u alleen individuele antwoorden wilt verwijderen, kunt u dit één voor één doen naast elk afzonderlijk antwoord.

Verwijder testresultaten

Vergeet niet het voltooiingspercentage opnieuw in te stellen als u niet wilt dat uw testresultaten in dit aantal worden meegeteld. Klik op Opties op het tabblad Resultaten en vind de knop Reset voltooiingspercentage onder het gedeelte Samenvatting bewerken.